| Navn |
Fedtenergi
| Hovedgruppe | Undergruppe |
1.
|
Brie, 45+
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
2.
|
Brie, 50+
|
75%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
3.
|
Brie, 60+
|
81%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
4.
|
Camembert, 30+
|
49%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
5.
|
Camembert, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
6.
|
Camembert, 50+
|
72%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
7.
|
Cheasy Hytteost, 1,5%
|
21%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød surmælksost
|
8.
|
Cheasy, ML 13% (20+)
|
49%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
9.
|
Cheddar, 50+
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast surmælksost
|
10.
|
Chesire ost
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
11.
|
Chesire, 50+
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
12.
|
Colby ost
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
13.
|
Danablu 50+
|
75%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
14.
|
Danablu 60+
|
82%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
15.
|
Danbo, 20+
|
48%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
16.
|
Danbo, 30+
|
54%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
17.
|
Danbo, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
18.
|
Edam ost
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
19.
|
Elbo, 40+
|
65%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
20.
|
Emmentaler, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
21.
|
Esrom, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
22.
|
Esrom, 60+
|
80%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
23.
|
Feta i tern, 26% fedt
|
74%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
24.
|
Feta i tern, i vand, 26%
|
76%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
25.
|
Feta, 40+
|
67%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
26.
|
Feta, 50+
|
74%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
27.
|
Figuraost, 10+
|
37%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
28.
|
Flødeost, 60+
|
84%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
29.
|
Flødeost, 70+
|
87%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
30.
|
Fondueost
|
61%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
31.
|
Fontina ost
|
71%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
32.
|
Fontina, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
33.
|
Fontina, 50+
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
34.
|
Fromage frais
|
6%
|
Ost og osteprodukter
|
Andre osteprodukter
|
35.
|
Fynbo, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
36.
|
Gedeost, blød
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
37.
|
Gedeost, hård
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
38.
|
Gedeost, mellemblød type
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
39.
|
Gjetost
|
55%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
40.
|
Gouda ost
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
41.
|
Grana, 32+
|
60%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
42.
|
Gruyere ost
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
43.
|
Gruyere, 45+
|
68%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
44.
|
Havarti, 30+
|
56%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
45.
|
Havarti, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
46.
|
Havarti, 60+
|
80%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
47.
|
Hingino, 32+
|
61%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
48.
|
Hvidskimmelost, HØNG LiljeHvid 34% (60+)
|
81%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
49.
|
Hytteost, 20+
|
46%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød surmælksost
|
50.
|
Hytteost, med grøntsager
|
40%
|
Ost og osteprodukter
|
Andre osteprodukter
|
51.
|
Karoline´s Mild OsteSauce
|
62%
|
Ost og osteprodukter
|
Andre osteprodukter
|
52.
|
Kommenost
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
53.
|
Kvark, 45+, med vanille
|
68%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød surmælksost
|
54.
|
Kvark, 45+
|
70%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød surmælksost
|
55.
|
Kvark, 5+
|
5%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød surmælksost
|
56.
|
Limburger ost
|
74%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
57.
|
Maribo, 30+
|
54%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
58.
|
Maribo, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
59.
|
Monterey ost, lav fedtprocent
|
62%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
60.
|
Monterey ost
|
72%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
61.
|
Mozzarella ost, delvis skummetmælk
|
56%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
62.
|
Mozzarella ost, fedtfri
|
0%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast surmælksost
|
63.
|
Mozzarella ost, sødmælk
|
67%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
64.
|
Mozzarella, 30+
|
56%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
65.
|
Mozzarella, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
66.
|
Muenster ost, lav fedtprocent
|
58%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
67.
|
Muenster ost
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
68.
|
Murstensost
|
71%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
69.
|
Mycella, 50+
|
74%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
70.
|
Mynster, 50+
|
74%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
71.
|
Myseost, 33+
|
55%
|
Ost og osteprodukter
|
Valleost
|
72.
|
Ost i skiver, 17% (30+)
|
54%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
73.
|
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
|
88%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
74.
|
Ost, fast, 20+, alle typer
|
43%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
75.
|
Ost, fast, 30+, alle typer
|
54%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
76.
|
Ost, fast, 40+, alle typer
|
64%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
77.
|
Ost, fast, 45+, alle typer
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
78.
|
Ost, lav fedtprocent, cheddar eller colby
|
37%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
79.
|
Ost, romano
|
62%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
80.
|
Ost, tilsit
|
68%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
81.
|
Parmasan ost, hård
|
59%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast surmælksost
|
82.
|
Parmasan ost, revet
|
59%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
83.
|
Parmasan ost, revet
|
59%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
84.
|
Parmesan, 32+
|
60%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
85.
|
Parmesan, revet
|
59%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
86.
|
Pastaost, Karoline
|
0%
|
Ost og osteprodukter
|
Andre osteprodukter
|
87.
|
Port de salut, ost
|
72%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
88.
|
Provolone ost
|
68%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
89.
|
Revet mozzarellaost, 30+
|
56%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
90.
|
Ricotta ost, skummetmælk
|
51%
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
91.
|
Ricotta ost, sødmælk
|
66%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
92.
|
Roquefort ost
|
74%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
93.
|
Roquefort, 50+
|
75%
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
94.
|
Rygeost, 40+
|
61%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
95.
|
Rygeost, 5+
|
6%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
96.
|
Samsø, 30+
|
55%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
97.
|
Samsø, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
98.
|
Schweizisk ost
|
65%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
99.
|
Smelteost, 30+
|
57%
|
Ost og osteprodukter
|
Smelteost
|
100.
|
Smelteost, 45+
|
68%
|
Ost og osteprodukter
|
Smelteost
|
101.
|
St. Paulin, 50+
|
73%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
102.
|
Svenbo, 45+
|
69%
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|