| Navn |
Fedtenergi
| Hovedgruppe | Undergruppe |
1.
|
Hårdkogt æg
|
63%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
2.
|
Kalkunæg
|
64%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
3.
|
Omelet, hele æg
|
70%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
4.
|
Pasteuriseret æg
|
61%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
5.
|
Porcheret æg, hele
|
62%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
6.
|
Røræg
|
67%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
7.
|
Spejlæg
|
70%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
8.
|
Vagtelæg
|
64%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
9.
|
Æg, and, rå
|
68%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
10.
|
Æg, blomme, pasteuriseret
|
78%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
11.
|
Æg, blomme, rå
|
78%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
12.
|
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost
|
76%
|
Æg og ægprodukter
|
Flydende æg
|
13.
|
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
|
66%
|
Æg og ægprodukter
|
Flydende æg
|
14.
|
Æg, blomme, tørret
|
81%
|
Æg og ægprodukter
|
Tørrede æg
|
15.
|
Æg, gås, rå
|
66%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
16.
|
Æg, hele, kogt
|
65%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
17.
|
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost
|
61%
|
Æg og ægprodukter
|
Flydende æg
|
18.
|
Æg, hele, rå, til pensling
|
65%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
19.
|
Æg, hele, rå
|
65%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
20.
|
Æg, hele, tørret
|
64%
|
Æg og ægprodukter
|
Tørrede æg
|
21.
|
Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost
|
0%
|
Æg og ægprodukter
|
Flydende æg
|
22.
|
Æg, hvide, rå
|
0%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
23.
|
Æg, hvide, tørret
|
0%
|
Æg og ægprodukter
|
Tørrede æg
|
24.
|
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)
|
64%
|
Æg og ægprodukter
|
Flydende æg
|
25.
|
Æggeblomme, rå, frost
|
77%
|
Æg og ægprodukter
|
Andre ægprodukter
|
26.
|
Æggehvider
|
0%
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|