Frankfurter, kød og kylling, lavt fedtindhold Af DCC_TOP

Råvarer > Fjerkræ og fjerkræprodukter > Fjerkræprodukter

Næringstofsværdier
Målt på 100 g

  • Energi 509 kJ
  • Protein, total 15,50 g
  • Kulhydrat, total 8,40 g
  • Fedt, total 2,80 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 69,90 g
  • A-vitamin 1 RE
  • β-caroten 0 μg
  • E-vitamin 0,20 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,30 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,17 mg
  • Niacin 0 NE
  • B6-vitamin 0,27 mg
  • Pantothensyre 0 mg
  • Biotin 0 μg
  • Folat 3 μg
  • B12-vitamin 0,54 μg
  • C-vitamin 0,40 mg
  • Natrium, Na 983 mg
  • Kalium, K 261 mg
  • Calcium, Ca 12 mg
  • Jern, Fe 0,91 mg
  • kostfibre 0,10 g
  • Sukkerarter, ialt 0 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 44 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Fedtenergi

 
20%