|
| Navn |
Tryptofan
| Hovedgruppe | Undergruppe |
1.
|
Hjerte, okse, råt
|
1.700 mg
|
Kød og kødprodukter
|
Indmad
|
2.
|
Hjerte, kalv, råt
|
1.600 mg
|
Kød og kødprodukter
|
Indmad
|
3.
|
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV
|
1.300 mg
|
Krydderier og andre hjælpestoffer
|
Industrielle hjælpestoffer
|
4.
|
Æg, hvide, tørret
|
1.300 mg
|
Æg og ægprodukter
|
Tørrede æg
|
5.
|
Soyaprotein isolat
|
1.116 mg
|
Krydderier og andre hjælpestoffer
|
Andre hjælpestoffer
|
6.
|
Tang, spirulina, tørret
|
929 mg
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Grøntsagsprodukter
|
7.
|
Te, blade
|
820 mg
|
Drikkevarer
|
Kaffe, te, kakao og chokolade
|
8.
|
Bomuldsfrømel, fedtfattig
|
752 mg
|
Korn og stivelsesprodukter
|
Mel
|
9.
|
Solsikkefrømel, delvis affedtet
|
735 mg
|
Korn og stivelsesprodukter
|
Mel
|
10.
|
Æg, hele, tørret
|
730 mg
|
Æg og ægprodukter
|
Tørrede æg
|
11.
|
Fisk, torsk, tørret og saltet
|
704 mg
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Mager saltvandsfisk
|
12.
|
Bomuldsfrømel, delvis affedtet
|
618 mg
|
Korn og stivelsesprodukter
|
Mel
|
13.
|
Græskarkerner, ristede, tilsat salt
|
578 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Fedtrig frugt og frø
|
14.
|
Græskarkerner, ristede, uden tilsat salt
|
578 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Fedtrig frugt og frø
|
15.
|
Parmesan, revet
|
570 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
16.
|
Parmasan ost, revet
|
560 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
17.
|
Sennepfrø, gul
|
526 mg
|
Krydderier og andre hjælpestoffer
|
Krydderier
|
18.
|
Sojamel
|
520 mg
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Grøntsagsprodukter
|
19.
|
Parmasan ost, revet
|
518 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
20.
|
Mozzarella ost, sødmælk
|
515 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
21.
|
Gærekstrakt, marmite
|
510 mg
|
Krydderier og andre hjælpestoffer
|
Bouillon o.l.
|
22.
|
Bomuldsfrøkerner, ristede
|
492 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Fedtrig frugt og frø
|
23.
|
Parmasan ost, hård
|
482 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast surmælksost
|
24.
|
Skummetmælkspulver
|
470 mg
|
Konsummælk og mælkekonserves
|
Mælkekonserves
|
25.
|
Sesamfrø, hele, tørrede
|
470 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Fedtrig frugt og frø
|
26.
|
Grana, 32+
|
460 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
27.
|
Sojabønner, tørrede
|
460 mg
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Bælgplanter
|
28.
|
Parmesan, 32+
|
460 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
29.
|
Hingino, 32+
|
450 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
30.
|
Æg, blomme, tørret
|
450 mg
|
Æg og ægprodukter
|
Tørrede æg
|
31.
|
Gær, tørret
|
440 mg
|
Krydderier og andre hjælpestoffer
|
Gær og gærprodukter
|
32.
|
Græskarkerner, tørrede
|
431 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Fedtrig frugt og frø
|
33.
|
Ost, romano
|
429 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
34.
|
Gruyere ost
|
421 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
35.
|
Samsø, 30+
|
420 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
36.
|
Havarti, 30+
|
420 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
37.
|
Ost, fast, 20+, alle typer
|
420 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
38.
|
Gruyere, 45+
|
410 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
39.
|
Schweizisk ost
|
401 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
40.
|
Revet mozzarellaost, 30+
|
400 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
41.
|
And, ælling, White Peking, lår, kun kød, med ben, stegt uden skind, braseret
|
400 mg
|
Fjerkræ og fjerkræprodukter
|
Svømmefugle
|
42.
|
Maribo, 30+
|
400 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
43.
|
Mozzarella, 30+
|
400 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
44.
|
Ost, fast, 30+, alle typer
|
400 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
45.
|
Ost i skiver, 17% (30+)
|
400 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
46.
|
Emmentaler, 45+
|
390 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
47.
|
Danbo, 30+
|
390 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
48.
|
Danbo, 20+
|
390 mg
|
Ost og osteprodukter
|
Fast løbeost
|
49.
|
Sesamfrø, afskallede
|
390 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Fedtrig frugt og frø
|
50.
|
Vandmelonfrø, tørret
|
390 mg
|
Frugt og frugtprodukter
|
Frugtprodukter
|
|