Næringsstoffer> Vitaminer

Biotin

Råvarer | Opskrifter  sorteret efter indhold af:  Biotin

Søgeresultat

Næste
 Navn Biotin HovedgruppeUndergruppe
1. Lever, høne, rå 210 μg Fjerkræ og fjerkræprodukter Indmad
2. Lever, kylling, rå 210 μg Fjerkræ og fjerkræprodukter Indmad
3. Gær, tørret 200 μg Krydderier og andre hjælpestoffer Gær og gærprodukter
4. Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 114 μg Frugt og frugtprodukter Fedtrig frugt og frø
5. Sojabønner, tørrede 60 μg Grønsager og grønsagsprodukter Bælgplanter
6. Bagegær, presset, rå 60 μg Krydderier og andre hjælpestoffer Gær og gærprodukter
7. Æg, blomme, pasteuriseret 60 μg Æg og ægprodukter Friske æg
8. Æg, blomme, rå 60 μg Æg og ægprodukter Friske æg
9. Lever, svin, rå 44 μg Kød og kødprodukter Indmad
10. Østers, rå 41 μg Fisk og fiskeprodukter Bløddyr
11. Lever, kalv, rå 39 μg Kød og kødprodukter Indmad
12. Grønkål, rå 36 μg Grønsager og grønsagsprodukter Blad- og stængelgrøntsager
13. Grønkål, dybfrost 36 μg Grønsager og grønsagsprodukter Blad- og stængelgrøntsager
14. Jordnød, tørret 34 μg Frugt og frugtprodukter Fedtrig frugt og frø
15. Lever, okse, rå 33 μg Kød og kødprodukter Indmad
16. Nyre, svin, rå 32 μg Kød og kødprodukter Indmad
17. Paté, pålæg 27 μg Kød og kødprodukter Charcuterivarer
18. Æg, hele, rå 25 μg Æg og ægprodukter Friske æg
19. Æg, hele, kogt 25 μg Æg og ægprodukter Friske æg
20. Æg, hele, rå, til pensling 25 μg Æg og ægprodukter Friske æg
21. Leverpostej 24 μg Kød og kødprodukter Charcuterivarer
22. Nyre, kalv, rå 24 μg Kød og kødprodukter Indmad
23. Nyre, okse, rå 24 μg Kød og kødprodukter Indmad
24. Hvedeklid 24 μg Korn og stivelsesprodukter Kornsorter
25. Leverpostej, fedtreduceret 23 μg Kød og kødprodukter Charcuterivarer
26. Havregryn, ikke beriget 19 μg Korn og stivelsesprodukter Gryn
27. Havregryn, uspec. 19 μg Korn og stivelsesprodukter Gryn
28. Havregryn, beriget 19 μg Korn og stivelsesprodukter Gryn
29. Valnød 19 μg Frugt og frugtprodukter Fedtrig frugt og frø
30. Hjerte, svin, råt 18,20 μg Kød og kødprodukter Indmad
31. Champignon, rå 16 μg Grønsager og grønsagsprodukter Svampe
32. Champignon, konserves 16 μg Grønsager og grønsagsprodukter Grøntsagsprodukter
33. Skummetmælkspulver 16 μg Konsummælk og mælkekonserves Mælkekonserves
34. Champignon, rå i skiver 16 μg Grønsager og grønsagsprodukter Svampe
35. Flæskesvær, snacks 14 μg Andre levnedsmidler Snacks
36. Torsk, rogn, rå 13 μg Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
37. Torsk, rogn, konserves 13 μg Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
38. Mayonnaise 12 μg Fedtsoffer og fedtstofprodukter Mayonnaiser
39. Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver 12 μg Levnedsmidler til særlig ernæring Spædbørnsmad
40. Sild, høstsild, fedsild, rå 10 μg Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
41. Sødmælkspulver 10 μg Konsummælk og mælkekonserves Mælkekonserves
42. Sild, rå 10 μg Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
43. Snacks, ekspanderet, majsbasis 9,60 μg Andre levnedsmidler Snacks
44. Kyllingepølse, pålæg 9 μg Fjerkræ og fjerkræprodukter Fjerkræprodukter
45. Snacks, ekstruderet, majsbasis 8,70 μg Andre levnedsmidler Snacks
46. Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner 8,30 μg Korn og stivelsesprodukter Brød
47. Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner 7,60 μg Korn og stivelsesprodukter Brød
48. Hjerte, kalv, råt 7,30 μg Kød og kødprodukter Indmad
49. Makrel, rå 7 μg Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
50. Makrel, filet, naturel, konserves 7 μg Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
Næste