|
| Navn |
C15:0
| Hovedgruppe | Undergruppe |
1.
|
Ål, røget
|
0,23 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
2.
|
Lammekød, slag, råt
|
0,20 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
3.
|
Lammekød, bryst, råt
|
0,19 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
4.
|
Spegesild
|
0,18 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
5.
|
Rullepølse, lammekød
|
0,18 g
|
Kød og kødprodukter
|
Pålægsvarer
|
6.
|
Oksekød, tværreb, råt
|
0,17 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
7.
|
Oksekød, slag, råt
|
0,17 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
8.
|
Kalvekød, fedt, råt
|
0,17 g
|
Kød og kødprodukter
|
Kalvekød
|
9.
|
Lammekød, uspec., råt
|
0,17 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
10.
|
Lammekød, rygstykke, råt
|
0,17 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
11.
|
Oksekød, uspec., fedt, råt
|
0,16 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
12.
|
Oksekød, tykbryst, råt
|
0,16 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
13.
|
Oksekød, tyndbryst, råt
|
0,16 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
14.
|
Sild, høstsild, fedsild, rå
|
0,15 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
15.
|
Oksekød, entrecote med kappe, rå
|
0,12 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
16.
|
Kogt oksebryst
|
0,12 g
|
Kød og kødprodukter
|
Pålægsvarer
|
17.
|
Is, 3. farvet
|
0,11 g
|
Konsumis
|
Mælkeis
|
18.
|
Nougatis
|
0,11 g
|
Konsumis
|
Mælkeis
|
19.
|
Vanilleis
|
0,11 g
|
Konsumis
|
Mælkeis
|
20.
|
Brisling (ansjovis), marineret, konserves
|
0,10 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
21.
|
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
|
0,10 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
22.
|
Hellefisk, gravad
|
0,10 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
23.
|
Fårekød, bov, rå
|
0,09 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
24.
|
Ansjos, marineret, konserves
|
0,09 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
25.
|
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
|
0,09 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
26.
|
Tunge, kalv, saltet
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Indmad
|
27.
|
Kalvekød, middelfedt, råt
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Kalvekød
|
28.
|
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
29.
|
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
30.
|
Oksekød, uspec., middelfedt, råt
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
31.
|
Lammekød, kølle, med fedt, rå
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
32.
|
Oksekød, tykkam, rå
|
0,08 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
33.
|
Lammekød, bov, rå
|
0,07 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
34.
|
Brisling (sardin), i tomat, konserves
|
0,07 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
35.
|
Oksekød, marvpibebov, rå
|
0,06 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
36.
|
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
|
0,06 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
37.
|
Oksekød, mellemskært, råt
|
0,05 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
38.
|
Oksekød, inderlår med kappe, rå
|
0,05 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
39.
|
Laks, gravad
|
0,05 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
40.
|
Sardin, i olie, konserves
|
0,05 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
41.
|
Oksekød, uspec., magert, råt
|
0,04 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
42.
|
Brisling (sardin), i olie, konserves
|
0,04 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
43.
|
Laks, røget, udskåret
|
0,04 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
44.
|
Kalvekød, magert, råt
|
0,04 g
|
Kød og kødprodukter
|
Kalvekød
|
45.
|
Oksekød, lårtunge, rå
|
0,04 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
46.
|
Oksekød, yderlår, råt
|
0,04 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
47.
|
Oksekød, skank (osso-buco), rå
|
0,03 g
|
Kød og kødprodukter
|
Oksekød
|
48.
|
Lammebrissel, rå
|
0,03 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
49.
|
Fårekød, kølle, rå
|
0,03 g
|
Kød og kødprodukter
|
Fåre- og lammekød
|
50.
|
Mælkeis, uspec.
|
0,03 g
|
Konsumis
|
Mælkeis
|
|