Næringsstoffer> Fedtsyrer

C20:4, n-6

Råvarer | Opskrifter  sorteret efter indhold af:  C20:4, n-6

Søgeresultat

Næste
 Navn C20:4, n-6 HovedgruppeUndergruppe
1. Hjerte, høne (kylling), råt 0,72 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Indmad
2. Torsk, lever, rå 0,62 g Fisk og fiskeprodukter Indmad
3. Torsk, lever, røget 0,62 g Fisk og fiskeprodukter Indmad
4. Torsk, lever, konserves 0,51 g Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
5. Æg, blomme, tørret 0,51 g Æg og ægprodukter Tørrede æg
6. Brisling (ansjovis), marineret, konserves 0,36 g Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
7. Æg, hele, tørret 0,35 g Æg og ægprodukter Tørrede æg
8. Kylling, kød og skind, rå 0,35 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Hønsefugle
9. Kråse, kylling, rå 0,32 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Indmad
10. Æg, and, rå 0,32 g Æg og ægprodukter Friske æg
11. Ansjos, marineret, konserves 0,31 g Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
12. Brisling (sardin), i tomat, konserves 0,29 g Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
13. Æg, gås, rå 0,28 g Æg og ægprodukter Friske æg
14. Oksekød, tværreb, råt 0,28 g Kød og kødprodukter Oksekød
15. Oksekød, slag, råt 0,28 g Kød og kødprodukter Oksekød
16. Oksekød, tykbryst, råt 0,28 g Kød og kødprodukter Oksekød
17. Ål, røget 0,28 g Fisk og fiskeprodukter Fiskeprodukter
18. Oksekød, uspec., fedt, råt 0,27 g Kød og kødprodukter Oksekød
19. Oksekød, tyndbryst, råt 0,26 g Kød og kødprodukter Oksekød
20. Lever, ande, rå 0,26 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Indmad
21. Helleflynder, røget 0,26 g Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
22. Kalkun, kød og skind, rå 0,25 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Hønsefugle
23. Kalvekød, fedt, råt 0,25 g Kød og kødprodukter Kalvekød
24. Helleflynder, rå 0,23 g Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
25. Due, kød, rå 0,22 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Fuglevildt
26. Kogt oksebryst 0,20 g Kød og kødprodukter Pålægsvarer
27. Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost 0,20 g Æg og ægprodukter Flydende æg
28. Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost 0,20 g Æg og ægprodukter Flydende æg
29. Havkat, plettet, rå 0,20 g Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
30. Oksekød, entrecote med kappe, rå 0,20 g Kød og kødprodukter Oksekød
31. Hestekød, råt 0,19 g Kød og kødprodukter Hestekød
32. Paté, pålæg 0,19 g Kød og kødprodukter Charcuterivarer
33. Leverpostej 0,17 g Kød og kødprodukter Charcuterivarer
34. Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå 0,16 g Kød og kødprodukter Oksekød
35. Fasan, kød og skind, rå 0,16 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Svømmefugle
36. Due, kød og skind, rå 0,16 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Fuglevildt
37. Nyre, svin, rå 0,15 g Kød og kødprodukter Indmad
38. Leverpostej, fedtreduceret 0,15 g Kød og kødprodukter Charcuterivarer
39. Lever, høne, rå 0,14 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Indmad
40. Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå 0,14 g Kød og kødprodukter Oksekød
41. Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå 0,14 g Kød og kødprodukter Oksekød
42. Oksekød, tykkam, rå 0,13 g Kød og kødprodukter Oksekød
43. Oksekød, tyndbov + mellembov, rå 0,13 g Kød og kødprodukter Oksekød
44. Tunge, kalv, saltet 0,13 g Kød og kødprodukter Indmad
45. Oksekød, uspec., middelfedt, råt 0,13 g Kød og kødprodukter Oksekød
46. Kalvekød, middelfedt, råt 0,12 g Kød og kødprodukter Kalvekød
47. Oksekød, marvpibebov, rå 0,11 g Kød og kødprodukter Oksekød
48. Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt 0,10 g Fjerkræ og fjerkræprodukter Fjerkræprodukter
49. Havkat, rå 0,10 g Fisk og fiskeprodukter Saltvandsfisk
50. Bomuldsfrøolie 0,10 g Fedtsoffer og fedtstofprodukter Vegetabilske fedtstoffer
Næste