|
| Navn |
Sum n-3 fedtsyrer
| Hovedgruppe | Undergruppe |
1.
|
Torsk, lever, rå
|
12,90 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Indmad
|
2.
|
Torsk, lever, røget
|
12,90 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Indmad
|
3.
|
Torsk, lever, konserves
|
10,70 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
4.
|
Minimælk
|
7,14 g
|
Konsummælk og mælkekonserves
|
Usyrnede mælkeprodukter
|
5.
|
Mini 30, minimælk
|
7,14 g
|
Konsummælk og mælkekonserves
|
Usyrnede mælkeprodukter
|
6.
|
Sild, høstsild, fedsild, rå
|
5,40 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
7.
|
Ål, rå
|
4,77 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
8.
|
Ål, røget
|
3,67 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
9.
|
Remoulade, uspec.
|
3,34 g
|
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
|
Mayonnaiser
|
10.
|
Sardin, i tomat, konserves
|
3,23 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
11.
|
Laks, rå
|
3,01 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
12.
|
Laks, filet uden skind, rå
|
3,01 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
13.
|
Laks, røget, udskåret
|
3 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
14.
|
Sild, marineret
|
2,95 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
15.
|
Brisling (sardin), i tomat, konserves
|
2,89 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
16.
|
Laks, gravad
|
2,69 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
17.
|
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)
|
2,48 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
18.
|
Kaviar, ufarvet
|
2,48 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
19.
|
Stenbiderrogn, (Kaviar, uægte)
|
2,48 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
20.
|
Lakserogn
|
2,48 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
21.
|
Brisling (ansjovis), marineret, konserves
|
2,35 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
22.
|
Ansjos, marineret, konserves
|
2,03 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
23.
|
Laks, konserves
|
1,68 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
24.
|
Torsk, rogn, rå
|
1,19 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
25.
|
Sardin, i olie, konserves
|
1 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
26.
|
Æg, blomme, pasteuriseret
|
0,95 g
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
27.
|
Æg, blomme, rå
|
0,95 g
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
28.
|
Svinefedt, afsmeltet
|
0,93 g
|
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
|
Animalske fedtstoffer
|
29.
|
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol
|
0,93 g
|
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
|
Animalske fedtstoffer
|
30.
|
Hornfisk, rå
|
0,92 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
31.
|
Tun i olie, konserves
|
0,70 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
32.
|
Svinespæk, rygspæk
|
0,67 g
|
Kød og kødprodukter
|
Svinekød
|
33.
|
Flødeost, 60+
|
0,60 g
|
Ost og osteprodukter
|
Blød løbeost
|
34.
|
Torsk, rogn, konserves
|
0,58 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
35.
|
Rødspætte, rå
|
0,56 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Saltvandsfisk
|
36.
|
Svinekød, halssnitte, rå
|
0,47 g
|
Kød og kødprodukter
|
Svinekød
|
37.
|
Tyttebær, rå
|
0,43 g
|
Frugt og frugtprodukter
|
Bærfrugt
|
38.
|
Grønkål, rå
|
0,43 g
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Blad- og stængelgrøntsager
|
39.
|
Hindbær, rå
|
0,42 g
|
Frugt og frugtprodukter
|
Bærfrugt
|
40.
|
Spegepølse
|
0,41 g
|
Kød og kødprodukter
|
Charcuterivarer
|
41.
|
Chorizopølse
|
0,41 g
|
Kød og kødprodukter
|
Charcuterivarer
|
42.
|
Persille, hakket, rå
|
0,37 g
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Krydderurter
|
43.
|
Persille, rå
|
0,37 g
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Krydderurter
|
44.
|
Brisling (sardin), i olie, konserves
|
0,37 g
|
Fisk og fiskeprodukter
|
Fiskeprodukter
|
45.
|
Feta, 40+
|
0,36 g
|
Ost og osteprodukter
|
Halvfast løbeost
|
46.
|
Æg, hele, rå
|
0,35 g
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
47.
|
Æg, hele, kogt
|
0,35 g
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
48.
|
Æg, hele, rå, til pensling
|
0,35 g
|
Æg og ægprodukter
|
Friske æg
|
49.
|
Grønkål, konserves
|
0,35 g
|
Grønsager og grønsagsprodukter
|
Blad- og stængelgrøntsager
|
50.
|
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet
|
0,32 g
|
Kød og kødprodukter
|
Charcuterivarer
|
|