Søgeresultat

E-numre > Ordforklaring A-K

 Navn
1. 4-Hexyl-resorcinol
2. Absorption
3. Acceptabel
4. Acceptabelt Dagligt Indtag
5. Acetyl-l-carnitin
6. Actilight
7. Adfærd
8. ADI
9. ADI, ikke begrænset
10. ADI, ingen
11. ADI, midlertidig
12. ADT
13. AFC
14. Aktiv emballage
15. Alitam
16. Alkaloider
17. Allergi
18. Ames test
19. Aminosyrer
20. Anethol
21. Animalsk
22. Antagonist
23. Antibiotikum
24. Antiklumpningsmiddel
25. Antioxidant
26. Antioxidantsynergister
27. Aromastof
28. Astaxanthin
29. Astma
30. Autorisationsnummer
31. Azofarvestof
32. Bacteriocin
33. Bærestoffer
34. Bakterier
35. Balsamico
36. Base
37. Basisfødevarer
38. Benecol®
39. Benefat®
40. Benphosphat
41. Berigelse
42. Beskrivelse
43. Beskyttende atmosfære
44. Biokonservering
45. Biosyntese
46. Biotin
47. BMI
48. Bouillon
49. Budgetmetode
50. Calcium (kalk)
51. Carbonmonoxid
52. Carcinogen
53. Carnitin
54. Chutney
55. Cis-fedtsyrer
56. Citrusfrugt
57. Coal tar dye
58. Codex Alimentarius
59. Coffein
60. Cøliaki
61. Crabfish
62. Creatin
63. Curdlan
64. D&C
65. Deklaration – Mærkning af Fødevarer
66. Dekstrin
67. Dextrin
68. Dextrose
69. Diabetikervarer
70. Diphenyl
71. Direktiv
72. Diversedirektivet
73. Drænet vægt
74. Drivgasser
75. Druesukker
76. Durumhvedemel
77. DVN-tal
78. EFSA
79. Ekspertkomité
80. Ekstraktion
81. Ekstrudering
82. Emballagegasser
83. Emulgator
84. Emulsion
85. Energi
86. Energidrikke
87. Energifordeling
88. Engelsk sovs
89. Enkeltfrossen
90. E-nummer
91. Enzym
92. Erythritol
93. Esterificering
94. Estragol
95. Ethylmaltol
96. EU’s ekspertkomitéer
97. Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, den
98. FAO/WHO’s ekspertkomité
99. Farvestof
100. FD&C
101. Fedtenergiprocent
102. Fedterstatter
103. Fedtsyrer
104. FEMA
105. Flavonoider
106. Flormelis
107. Foder, farver i
108. Fødevareministeriets kvalitetsmærke
109. Fond
110. Fordærvelse
111. Formaldehyd
112. Forordning
113. Fortykningsmiddel
114. Frugtfarve
115. Frugtsukker (fructose)
116. Fruktaner
117. Fugtighedsbevarende middel
118. Fuldkornsmel
119. Functional Foods
120. Funktionelle fødevarer
121. Furfural
122. Fuselolier
123. Fyldemiddel
124. Gærekstrakt
125. Gærsvamp
126. GATT
127. Gelatine
128. Geleringsmiddel
129. Gluco-ernæring
130. Glucogen
131. Glucose
132. Glucosesirup
133. Glucurono-gamma-lacton
134. Gluten
135. GMO
136. God fremstillingsmæssig praksis (GMP)
137. GRAS
138. Grøn te
139. Guajacol
140. Gummibase
141. Hæmoglobin
142. Hærdet vegetabilsk fedt og olie
143. Hævemiddel
144. Halal
145. Halvkonserves
146. Haram
147. Harskning
148. Helkonserves
149. Helsekost
150. Hjemmelavet
151. Høfeber
152. Hydrogeneret (olie)
153. Hyperaktivitet
154. Imazalil
155. Ingredienser
156. Inositol
157. Interaktion
158. Intolerans
159. Inulin
160. Invertsukker
161. JECFA
162. Jelly mini-cups
163. Jern
164. Jod
165. Kalium
166. Karcinogen
167. Kategori tilsætningsstoffer
168. Kaustisk
169. kcal
170. Kippers
171. kJ
172. Klaringsmiddel
173. Kobber
174. Kobbersulfat
175. Kombination
176. Kombinationseffekt
177. Kompleksdanner
178. Koncentrat (af saft eller juice)
179. Konservering
180. Konserveringsstof/konserveringsmiddel
181. Konsistensmiddel
182. Konsistensmidler
183. Kosher
184. Kosttilskud
185. Kostundersøgelse
186. Kræftfremkaldende stoffer
187. Kulhydrater
188. Kunstigt sødestof
189. Kvantitativ mærkning
190. Mælkesyrekultur
191. Naturlige antioxidanter