| Navn |
Fedtenergi
| Gruppe |
1.
|
Amerikanske pandekager
|
32%
|
Bagværk
|
2.
|
Bagt æblekage
|
55%
|
Bagværk
|
3.
|
Banankage
|
42%
|
Bagværk
|
4.
|
Bananmuffins med chokolade
|
37%
|
Bagværk
|
5.
|
Biscotti
|
46%
|
Bagværk
|
6.
|
Blomme-rabarbertærte med creme
|
35%
|
Bagværk
|
7.
|
Brownies
|
61%
|
Bagværk
|
8.
|
Brunsviger med mindre fedt
|
3%
|
Bagværk
|
9.
|
Brunsviger
|
44%
|
Bagværk
|
10.
|
Brusebadsboller
|
20%
|
Bagværk
|
11.
|
Chokoladekage
|
44%
|
Bagværk
|
12.
|
Drømmekage fra Brovst
|
36%
|
Bagværk
|
13.
|
Durumboller
|
4%
|
Bagværk
|
14.
|
Fragilité
|
63%
|
Bagværk
|
15.
|
Kammerjunkere
|
23%
|
Bagværk
|
16.
|
Kikærte-spinatbrød
|
8%
|
Bagværk
|
17.
|
Lagkage
|
53%
|
Bagværk
|
18.
|
Let Banankage
|
10%
|
Bagværk
|
19.
|
Let Banankage
|
10%
|
Bagværk
|
20.
|
Ostesnegle
|
14%
|
Bagværk
|
21.
|
Påskebrød med sennep, timian og nødder
|
23%
|
Bagværk
|
22.
|
Rabarberroulade
|
24%
|
Bagværk
|
23.
|
Sardinske boller
|
8%
|
Bagværk
|
24.
|
Skinkeboller
|
14%
|
Bagværk
|
25.
|
Toscakage
|
52%
|
Bagværk
|
26.
|
Æbletærte med låg
|
56%
|
Bagværk
|