Champagnesorbet Af Food4Me

Opskrifter > Desserter

Forberedelse: 30 min

Kom sukker og vand i en gryde og bring blandingen i kog. Kog den i ca. 2 min og afkøl sukkerlagen. Bland sukkerlagen med vin og frys den i to lukkede bokse, ca. 6 timer. Skrab isen over i en stor skål og pisk den igennem med håndmixeren. Frys den igen i mindst 4 timer.

Ved serveringen: Tag isen op af fryseren ca. 15 min. inden serveringen. Form sorbeten til kugler og server dem i martini- eller champagneglas.

Ingredienser

  • 400 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 500 g vand, drikke-, vejl. værdier
  • 1.500 g hvidvin, mousserende, champagne

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 961 kJ
  • Protein, total 0,38 g
  • Kulhydrat, total 35,05 g
  • Fedt, total 0 g
  • Alkohol 12,38 g
  • Vand 151,95 g
  • A-vitamin 0 RE
  • β-caroten 0 μg
  • E-vitamin 0 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,01 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,01 mg
  • Niacin 0,09 NE
  • B6-vitamin 0,02 mg
  • Pantothensyre 0,04 mg
  • Biotin 0 μg
  • Folat 0 μg
  • B12-vitamin 0 μg
  • C-vitamin 0 mg
  • Natrium, Na 5,83 mg
  • Kalium, K 72,33 mg
  • Calcium, Ca 8,75 mg
  • Jern, Fe 0,65 mg
  • kostfibre 0 g
  • Sukkerarter, ialt 35,05 g
  • tilsat sukker 33,30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
1%
Kulhydrat
 
62%
Fedtenergi
 
0%

Karakteristika

  • Intet specielt