Pølsehorn Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 60 min

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 6 stykker og rul hvert dejstykke ud til en lang pølse. Sno nu dejen om pølserne ( del evt. pølsen i to). Pølsehornene lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 15 minutter mere under klæde. Ovnen varmes op til 200 grader. Pølsehornene pensles med en lille smule vand og drysses evt. med sesamfrø.
Pølsehornene bages i ca. 20 minutter, til de er gyldne.

Ingredienser

  • 25,00 g smør, saltet
  • 250,00 g letmælk
  • 25,00 g gær, tørret
  • 10 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 5,00 g salt, havsalt
  • 400,00 g hvedemel
  • 300 g pølser, wienerpølse, frankfurterpølse

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 3.697,77 kJ
  • Protein, total 32,13 g
  • Kulhydrat, total 115,93 g
  • Fedt, total 33,58 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 150,24 g
  • A-vitamin 74,42 RE
  • β-caroten 36 μg
  • E-vitamin 0,91 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,63 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,72 mg
  • Niacin 11,10 NE
  • B6-vitamin 0,47 mg
  • Pantothensyre 2,56 mg
  • Biotin 24,07 μg
  • Folat 370,75 μg
  • B12-vitamin 1,53 μg
  • C-vitamin 1,08 mg
  • Natrium, Na 1.796,25 mg
  • Kalium, K 661,33 mg
  • Calcium, Ca 145,10 mg
  • Jern, Fe 4,28 mg
  • kostfibre 6,78 g
  • Sukkerarter, ialt 10,81 g
  • tilsat sukker 3,33 g
  • Cholesterol 90,33 mg
  • D-vitamin 0,91 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
15%
Kulhydrat
 
50%
Fedtenergi
 
34%

Karakteristika

  • Energi 72% af ADI
  • Folat 124% af ADI
  • B12-vitamin 76% af ADI