Lakseroser Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 15 min

Rist brødet gyldent på begge sider. Udstik til hjerter eller skær med en lille kniv. Smør dem med osten. Del laksen i ca. 2½ cm brede bånd (gem evt. fraskær til i morgen) og drys med rigeligt peber. Rul skiverne sammen til roser og hold dem sammen med et lille træspyd. Stil dem midt på hjerterne og stik forsigtigt basilikumblade på spyddet.

Tip: Du kan også anvende Buko Yoghurt naturel 15%, eller Buko Classic Naturel hvis du foretrækker en frisk ost uden hvidløg.

En kærlighedserklæring til at spise. Og skrækkeligt nem at lave. Husk at finde en hjerteudstiksform frem eller klip et hjerte af papir og brug den som skabelon, skær med en skarp kniv. Husk tandstikkere eller træspyd.

Ingredienser

  • 30 g hvedebrød, toastbrød, fint, industrifremstillet
  • 60 g yoghurt naturel
  • 160 g laks, røget, udskåret
  • 10 g peber, sort

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 855,60 kJ
  • Protein, total 20,01 g
  • Kulhydrat, total 12,03 g
  • Fedt, total 8,68 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 82,90 g
  • A-vitamin 21,50 RE
  • β-caroten 10,50 μg
  • E-vitamin 1,18 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,22 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,15 mg
  • Niacin 11,35 NE
  • B6-vitamin 0,84 mg
  • Pantothensyre 0,66 mg
  • Biotin 5,05 μg
  • Folat 35,85 μg
  • B12-vitamin 4,09 μg
  • C-vitamin 1,11 mg
  • Natrium, Na 1.254,95 mg
  • Kalium, K 386,15 mg
  • Calcium, Ca 81,25 mg
  • Jern, Fe 2,00 mg
  • kostfibre 1,15 g
  • Sukkerarter, ialt 1,09 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 60,20 mg
  • D-vitamin 4,03 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
40%
Kulhydrat
 
22%
Fedtenergi
 
38%

Karakteristika

  • B12-vitamin 205% af ADI