Peberfrugter i chilisauce Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 45 min

Lad smør- & rapsolien blive varm i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits løg og hvidløg i ca. ½ minut. Tilsæt bønner, tomat, chili, sukker, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tilsæt peberfrugter og kog videre under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til.

Tilbehør
Landbrød
1½ dl Karolines Køkken cremefraiche 18%

Ingredienser

  • 15 g rapsolie
  • 10 g hvidløg, rå
  • 425 g grønne bønner, konserves
  • 400 g tomat, flået, konserves
  • 10 g peber, chili, rå
  • 15 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 15 g salt, havsalt
  • 200 g peberfrugt, grøn, rå
  • 200 g peberfrugt, rød, rå
  • 150 g creme fraiche 18 %
  • 240 g bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet
  • 250 g rødløg

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.521,84 kJ
  • Protein, total 10,05 g
  • Kulhydrat, total 56,81 g
  • Fedt, total 12,68 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 395,11 g
  • A-vitamin 195,90 RE
  • β-caroten 1.640,94 μg
  • E-vitamin 3,93 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,32 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,27 mg
  • Niacin 3,91 NE
  • B6-vitamin 0,61 mg
  • Pantothensyre 0,79 mg
  • Biotin 4,33 μg
  • Folat 143,71 μg
  • B12-vitamin 0,08 μg
  • C-vitamin 172,44 mg
  • Natrium, Na 1.913,23 mg
  • Kalium, K 803,39 mg
  • Calcium, Ca 128,38 mg
  • Jern, Fe 2,51 mg
  • kostfibre 9,45 g
  • Sukkerarter, ialt 14,04 g
  • tilsat sukker 3,75 g
  • Cholesterol 22,88 mg
  • D-vitamin 0,08 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
11%
Kulhydrat
 
53%
Fedtenergi
 
31%

Karakteristika

  • C-vitamin 230% af ADI