Sandwich med kylling i grønt Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 30 min

Kylling i grønt: Skær grove hinder og sener af kyllingefileten. Drys den med salt og peber. Pak fileten ind i persilleblade så den bliver helt grøn. Lad smør- & rapsolien blive gylden i en pande. Steg kyllingefileten ved jævn varme i ca. 12 min. - vend den af og til.

Rist brødet på en brødrister. Flæk det og smør Kærgården Sandwich på begge skæreflader. Læg brødet sammen om romainesalat, syltet agurk, løg og kylling skåret i mindre stykker.

Tip: Sandwichen kan også serveres med kold kylling.

Ingredienser

  • 125 g kyllingefillet
  • 2 g salt, havsalt
  • 2 g peber, sort
  • 5 g persille, rå
  • 120 g grovfranskbrød
  • 15 g smør, saltet
  • 35 g salat, romaine, romersk, rå
  • 25 g agurk, syltet
  • 25 g rødløg

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 2.723,92 kJ
  • Protein, total 38,40 g
  • Kulhydrat, total 70,33 g
  • Fedt, total 25,31 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 215,26 g
  • A-vitamin 207,10 RE
  • β-caroten 894,58 μg
  • E-vitamin 1,61 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,32 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,30 mg
  • Niacin 15,90 NE
  • B6-vitamin 0,73 mg
  • Pantothensyre 0,72 mg
  • Biotin 2,53 μg
  • Folat 99,25 μg
  • B12-vitamin 0,32 μg
  • C-vitamin 27,22 mg
  • Natrium, Na 1.295,33 mg
  • Kalium, K 729 mg
  • Calcium, Ca 88,31 mg
  • Jern, Fe 4,21 mg
  • kostfibre 6,85 g
  • Sukkerarter, ialt 2,22 g
  • tilsat sukker 3,75 g
  • Cholesterol 113 mg
  • D-vitamin 1,99 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
24%
Kulhydrat
 
40%
Fedtenergi
 
34%

Karakteristika

  • Niacin 79% af ADI