Coleslaw Af Food4Me

Opskrifter > Grønsager

Forberedelse: 1 min

Snit hvidkålen fint og riv de skrællede gulerødder groft.

Rør dressingen sammen og bland den i de revne grønsager.

Ingredienser

  • 500 g hvidkål, rå
  • 200 g gulerod, uspec., rå
  • 200 g ylette naturel
  • 55 g mayonnaise
  • 10 g sennep, dijon
  • 4 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 0 g salt, stensalt, køkkensalt
  • 0 g peber, sort

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 795,26 kJ
  • Protein, total 5,28 g
  • Kulhydrat, total 16,74 g
  • Fedt, total 12,43 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 205,20 g
  • A-vitamin 428 RE
  • β-caroten 4.942,75 μg
  • E-vitamin 1,38 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,10 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,19 mg
  • Niacin 2,09 NE
  • B6-vitamin 0,29 mg
  • Pantothensyre 0,70 mg
  • Biotin 6,60 μg
  • Folat 136,88 μg
  • B12-vitamin 0,44 μg
  • C-vitamin 61,20 mg
  • Natrium, Na 177,76 mg
  • Kalium, K 528,95 mg
  • Calcium, Ca 177,95 mg
  • Jern, Fe 0,62 mg
  • kostfibre 4,34 g
  • Sukkerarter, ialt 10,37 g
  • tilsat sukker 1,12 g
  • Cholesterol 39,25 mg
  • D-vitamin 0,18 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
11%
Kulhydrat
 
27%
Fedtenergi
 
58%

Karakteristika

  • Fedtenergi 58%
  • C-vitamin 82% af ADI