Kærnemælksfromage Af Food4Me

Opskrifter > Desserter

Forberedelse: 1 min

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kærnemælk med florsukker og vaniljekorn. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med lidt af kærnemælksblandingen og rør det i resten. Pisk fløden stiv og vend den i. Hæld fromagen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 timer. Server fromagen med lun kirsebærsauce.

Ingredienser

  • 10 g husblas
  • 0,50 l kærnemælk
  • 36 g flormelis
  • 15 g vaniljestang
  • 0,50 l fløde 38 %, piskefløde

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 191,91 kJ
  • Protein, total 2,18 g
  • Kulhydrat, total 9,00 g
  • Fedt, total 0,05 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 0,49 g
  • A-vitamin 0,42 RE
  • β-caroten 0,21 μg
  • E-vitamin 0,00 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,00 mg
  • Niacin 0,00 NE
  • B6-vitamin 0 mg
  • Pantothensyre 0,00 mg
  • Biotin 0,00 μg
  • Folat 0,02 μg
  • B12-vitamin 0,00 μg
  • C-vitamin 0,00 mg
  • Natrium, Na 7,54 mg
  • Kalium, K 0,79 mg
  • Calcium, Ca 7,24 mg
  • Jern, Fe 0,04 mg
  • kostfibre 0 g
  • Sukkerarter, ialt 9,00 g
  • tilsat sukker 8,99 g
  • Cholesterol 0,17 mg
  • D-vitamin 0,00 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
19%
Kulhydrat
 
80%
Fedtenergi
 
1%

Karakteristika

  • Intet specielt