Brownies Af Food4Me

Opskrifter > Bagværk

Forberedelse: 1 min

Bagetid: Ca. 35 min. ved 175°.

Skær chokoladen i små stykker. Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Hak valnødderne. Bland mel, kakao og valnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en smurt firkantet form (ca. 20 x 30 cm) og bag den midt i ovnen. Lad kagen køle af og skær den i firkanter.

Ingredienser

  • 250 g smør, saltet
  • 150 g mørk chokolade
  • 220 g æg, hele, rå
  • 250 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 150 g hvedemel
  • 20,00 g cacao, pulver
  • 200 g valnød

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 517,68 kJ
  • Protein, total 1,75 g
  • Kulhydrat, total 10,49 g
  • Fedt, total 8,48 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 4,79 g
  • A-vitamin 41,07 RE
  • β-caroten 22,10 μg
  • E-vitamin 0,24 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,02 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,03 mg
  • Niacin 0,37 NE
  • B6-vitamin 0,03 mg
  • Pantothensyre 0,14 mg
  • Biotin 2,09 μg
  • Folat 4,82 μg
  • B12-vitamin 0,10 μg
  • C-vitamin 0,04 mg
  • Natrium, Na 25,91 mg
  • Kalium, K 59,67 mg
  • Calcium, Ca 9,04 mg
  • Jern, Fe 0,35 mg
  • kostfibre 0,48 g
  • Sukkerarter, ialt 7,10 g
  • tilsat sukker 6,95 g
  • Cholesterol 36,73 mg
  • D-vitamin 0,12 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
6%
Kulhydrat
 
33%
Fedtenergi
 
61%

Karakteristika

  • Fedtenergi 61%