Bagte tomater Af Food4Me

Opskrifter > Grønsager

Forberedelse: 45 min

Bagetid: Ca. ½ time ved 200°

Skær et kryds (halvt igennem) i tomaterne. Stil dem i et ovnfast fad (ca. 10 x 22 cm). Fadet kan evt. fores med bagepapir. Fordel krydderierne på tomaterne og bag dem midt i ovnen. Bagte tomater er velegnede til fx stegt lammekølle eller kyllingelår.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 600 g tomat, uspec., rå
  • 0,50 tsk herbes de provence
  • 0,25 tsk salt, havsalt
  • 0,25 tsk peber, friskkværnet, sort

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 160,51 kJ
  • Protein, total 1,05 g
  • Kulhydrat, total 8,55 g
  • Fedt, total 0,45 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 141 g
  • A-vitamin 112,05 RE
  • β-caroten 1.488 μg
  • E-vitamin 1,11 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,05 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,02 mg
  • Niacin 0,80 NE
  • B6-vitamin 0,08 mg
  • Pantothensyre 0,50 mg
  • Biotin 2,25 μg
  • Folat 43,50 μg
  • B12-vitamin 0 μg
  • C-vitamin 14,03 mg
  • Natrium, Na 16,61 mg
  • Kalium, K 363,00 mg
  • Calcium, Ca 13,50 mg
  • Jern, Fe 0,35 mg
  • kostfibre 2,18 g
  • Sukkerarter, ialt 3,48 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
11%
Kulhydrat
 
68%
Fedtenergi
 
10%

Karakteristika

  • Intet specielt