Banan shake Af Food4Me

Opskrifter > Desserter

Forberedelse: 15 min

Kom banan, sukker, appelsinsaft og ca. 1 dl af kærnemælken i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Tilsæt resten af mælken og blend igen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smag banan shaken til.

Knus isterningerne, se opskrift på fersken shake. Fordel først den knuste is og derefter banan shaken i 4 høje, kolde glas. Server straks, evt. med tykke sugerør.

Tip: Banan shaken (uden is) kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den op ved serveringen.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 125 g banan, rå
  • 4 spsk sukker, stødt melis (saccharose)
  • 2 spsk appelsinsaft, friskpresset
  • 0,50 l kærnemælk
  • 0,50 l isterninger, vand

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 107,34 kJ
  • Protein, total 0,41 g
  • Kulhydrat, total 5,96 g
  • Fedt, total 0,09 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 23,50 g
  • A-vitamin 1,26 RE
  • β-caroten 16,57 μg
  • E-vitamin 0,17 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,01 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,01 mg
  • Niacin 0,28 NE
  • B6-vitamin 0,09 mg
  • Pantothensyre 0,08 mg
  • Biotin 1,72 μg
  • Folat 11,88 μg
  • B12-vitamin 0 μg
  • C-vitamin 4,47 mg
  • Natrium, Na 0,68 mg
  • Kalium, K 110,52 mg
  • Calcium, Ca 1,42 mg
  • Jern, Fe 0,08 mg
  • kostfibre 0,51 g
  • Sukkerarter, ialt 4,99 g
  • tilsat sukker 0,02 g
  • Cholesterol 0,01 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
7%
Kulhydrat
 
86%
Fedtenergi
 
3%

Karakteristika

  • Intet specielt