Bagt ost og frugt Af Food4Me

Opskrifter > Desserter

Forberedelse: 45 min

Bagetid for frugt: Ca. 5 min. ved 250°.
Bagetid for ost: Ca. 2 min. ved 250°.

Rist flutesskiverne (2 stk. pr. person) på en brødrister til de er sprøde - vend dem af og til.

Bagt frugt: Vend frugter, limesaft og honning sammen i en lille bradepande. Bag frugterne midt i ovnen - vend rundt af og til. Tag frugterne ud og hold dem varme.

Skær osten i 16 skiver og fordel dem på flutesskiverne. Drys med mandler og dryp med limesaft og honning. Stil de små brød på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.

Anret de små brød med bagt ost og frugt på tallerkener.

Tips: Flutesskiverne kan også ristes i ovnen ved 250°, 1-2 min. på hver side. I stedet for sharonfrugter kan du bruge friske dadler i kvarte.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 160 g flute, italiensk
  • 200 g sharonfrugt, (kakifrugt), rå
  • 225 g mandarin, rå
  • 1 spsk limesaft, friskpresset
  • 1 spsk akaciehonning
  • 150 g hvidskimmelost, høng liljehvid 34% (60+)
  • 25 g mandler, grofthakkede, rå
  • 1 tsk limesaft, friskpresset
  • 1 tsk akaciehonning

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.331,77 kJ
  • Protein, total 11,94 g
  • Kulhydrat, total 34,45 g
  • Fedt, total 16,00 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 121,33 g
  • A-vitamin 120,38 RE
  • β-caroten 318,94 μg
  • E-vitamin 3,18 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,13 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,18 mg
  • Niacin 2,73 NE
  • B6-vitamin 0,14 mg
  • Pantothensyre 0,52 mg
  • Biotin 3,49 μg
  • Folat 67,16 μg
  • B12-vitamin 0,57 μg
  • C-vitamin 10,56 mg
  • Natrium, Na 500,60 mg
  • Kalium, K 316,27 mg
  • Calcium, Ca 276,95 mg
  • Jern, Fe 0,87 mg
  • kostfibre 5,44 g
  • Sukkerarter, ialt 10,91 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 41,63 mg
  • D-vitamin 0,12 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
15%
Kulhydrat
 
37%
Fedtenergi
 
44%

Karakteristika

  • Fedtenergi 44%