Forberedelse:
45 min
Bagetid for frugt: Ca. 5 min. ved 250°.
Bagetid for ost: Ca. 2 min. ved 250°.
Rist flutesskiverne (2 stk. pr. person) på en brødrister til de er sprøde - vend dem af og til.
Bagt frugt: Vend frugter, limesaft og honning sammen i en lille bradepande. Bag frugterne midt i ovnen - vend rundt af og til. Tag frugterne ud og hold dem varme.
Skær osten i 16 skiver og fordel dem på flutesskiverne. Drys med mandler og dryp med limesaft og honning. Stil de små brød på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.
Anret de små brød med bagt ost og frugt på tallerkener.
Tips: Flutesskiverne kan også ristes i ovnen ved 250°, 1-2 min. på hver side. I stedet for sharonfrugter kan du bruge friske dadler i kvarte.
Udviklet af: Karolines Køkken