Bagt torsk med cherrytomater og ost Af Food4Me

Opskrifter > Fisk

Forberedelse: 45 min

Bagetid: Ca. 15 min. ved 200º.

Skyl og tør torskekødet i køkkenrulle. Skær det i fire stykker. Læg dem i et smurt, ildfast fad. Fordel smørret over fisken. Skyl cherry-tomaterne og læg dem rundt om fiskestykkerne. Drys med salt og peber. Fordel osteskiverne over fisken.Bag retten midt i ovnen.

Drys: Bland persille sammen med appelsinskal og hvidløg (1 fed = ca. 4 g). Drys det over de bagte fiskestykker og server ris ved siden af.

Ingredienser

  • 600 g torsk, filet, rå
  • 1 spsk smør, saltet
  • 200 g cherrytomat, rå
  • 1 tsk salt, havsalt
  • 0,25 tsk peber, friskkværnet, sort
  • 180 g ost i skiver, 17% (30+)
  • 2 spsk persille, hakket, rå
  • 1,50 tsk appelsinskal, fintrevet
  • 8 g hvidløg, presset, rå
  • 4 kuv løse ris, kogte (parboiled)

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.825,23 kJ
  • Protein, total 45,79 g
  • Kulhydrat, total 42,96 g
  • Fedt, total 8,86 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 197,64 g
  • A-vitamin 94,92 RE
  • β-caroten 527,94 μg
  • E-vitamin 1,41 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,13 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,21 mg
  • Niacin 10,15 NE
  • B6-vitamin 0,44 mg
  • Pantothensyre 0,82 mg
  • Biotin 4,58 μg
  • Folat 84,07 μg
  • B12-vitamin 2,13 μg
  • C-vitamin 3,94 mg
  • Natrium, Na 447,33 mg
  • Kalium, K 734,53 mg
  • Calcium, Ca 384,29 mg
  • Jern, Fe 1,27 mg
  • kostfibre 1,33 g
  • Sukkerarter, ialt 1,18 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 88,36 mg
  • D-vitamin 1,58 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
43%
Kulhydrat
 
39%
Fedtenergi
 
18%

Karakteristika

  • B12-vitamin 106% af ADI