Løse ris, kogte (parboiled) Af Food4Me

Opskrifter > Hovedretter

Forberedelse: 22 min

Vand og salt bringes i kog, og risene tilsættes. Når vandet koger igen, skrues ned for varmen, og låget lægges på. Efter 12 min. slukkes for risene, som står endnu 10 min. under tætsluttende låg. Risene løsnes med en gaffel og er serveringsklare.

Ingredienser

  • 200 g ris, polerede, rå

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 762 kJ
  • Protein, total 4,20 g
  • Kulhydrat, total 39,50 g
  • Fedt, total 0,60 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 6 g
  • A-vitamin 0 RE
  • β-caroten 0 μg
  • E-vitamin 0,04 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,04 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,02 mg
  • Niacin 1 NE
  • B6-vitamin 0,06 mg
  • Pantothensyre 0,28 mg
  • Biotin 1,50 μg
  • Folat 15,50 μg
  • B12-vitamin 0 μg
  • C-vitamin 0 mg
  • Natrium, Na 1 mg
  • Kalium, K 75 mg
  • Calcium, Ca 26,50 mg
  • Jern, Fe 0,60 mg
  • kostfibre 0,35 g
  • Sukkerarter, ialt 0 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
9%
Kulhydrat
 
87%
Fedtenergi
 
3%

Karakteristika

  • Intet specielt