Bagte kartofler med fyld Af Food4Me

Opskrifter > Hovedretter

Forberedelse: 60 min

Bagetid: Ca. 1 time ved 225°.

Vask kartoflerne og prik dem et par steder med en gaffel. Læg dem på bageristen. Bage kartoflerne i den nederste del af ovnen.

Fyld 1: Rør cremefraiche med sennep og dild og vend forsigtigt laksen i.

Fyld 2: Pil og finhak løgene og hvidløget. Skær pølsen i små stykker. Steg løg og evt. hvidløg ved svag varme i lidt smør - det må ikke tage farve. Rør pølse, chilipulver, tomatpuré og cayennepeber i løgblandingen. Lad det hele koge sammen i nogle minutter. Afkøles. Vend Cheasy Fraiche i blandingen.

Fyld 3: Bland hytteost, hakket æg og stenbiderrogn. Server evt. finthakket løg til.

Kom de forskellige fyld i små skåle og server sammen med kartoflerne.

Ingredienser

  • 1 kg bagekartofler, uspec.
  • 200 g laks, gravad
  • 250 g fromage frais 0,3%
  • 1 spsk sennep, brun, færdiglavet
  • 30 g dild, rå
  • 120 g løg, rå
  • 10 g hvidløg, presset, rå
  • 100 g chorizopølse
  • 1 spsk smør, saltet
  • 1 tsk chilipulver
  • 30 g tomatpure
  • 0,50 g cayennepeber
  • 2 dl cheasy fraiche 9%
  • 250 g hytteost 4% (13%)
  • 55 g æg, hele, kogt
  • 100 g stenbiderrogn, (kaviar, uægte)

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.170,42 kJ
  • Protein, total 19,09 g
  • Kulhydrat, total 28,31 g
  • Fedt, total 11,14 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 154,66 g
  • A-vitamin 45,93 RE
  • β-caroten 271,67 μg
  • E-vitamin 2,07 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,29 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,25 mg
  • Niacin 5,83 NE
  • B6-vitamin 0,27 mg
  • Pantothensyre 0,75 mg
  • Biotin 3,39 μg
  • Folat 63,69 μg
  • B12-vitamin 2,56 μg
  • C-vitamin 27,15 mg
  • Natrium, Na 1.028,18 mg
  • Kalium, K 728,89 mg
  • Calcium, Ca 36,49 mg
  • Jern, Fe 2,08 mg
  • kostfibre 2,34 g
  • Sukkerarter, ialt 2,95 g
  • tilsat sukker 0,70 g
  • Cholesterol 103,43 mg
  • D-vitamin 8,23 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
27%
Kulhydrat
 
37%
Fedtenergi
 
34%

Karakteristika

  • B12-vitamin 128% af ADI
  • D-vitamin 110% af ADI