Hytteost med rødbeder Af Food4Me

Opskrifter > Osteretter

Forberedelse: 1 min

Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne køle lidt af. Skær dem i små tern. Rør akaciehonning sammen med hytteosten og vend rødbedeternene i. Smag til.

Ingredienser

  • 400 g rødbede, rå
  • 250 g cheasy hytteost, 1,5%
  • 2 tsk akaciehonning

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 174,33 kJ
  • Protein, total 3,82 g
  • Kulhydrat, total 6,48 g
  • Fedt, total 0,62 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 42,95 g
  • A-vitamin 0,45 RE
  • β-caroten 3,50 μg
  • E-vitamin 0,04 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,01 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,02 mg
  • Niacin 0,12 NE
  • B6-vitamin 0,02 mg
  • Pantothensyre 0,08 mg
  • Biotin 0 μg
  • Folat 45,50 μg
  • B12-vitamin 0 μg
  • C-vitamin 2,40 mg
  • Natrium, Na 20,52 mg
  • Kalium, K 156,75 mg
  • Calcium, Ca 13,30 mg
  • Jern, Fe 0,29 mg
  • kostfibre 1,15 g
  • Sukkerarter, ialt 4,49 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
35%
Kulhydrat
 
48%
Fedtenergi
 
12%

Karakteristika

  • Intet specielt