Yoghurtsorbet med solbær Af Food4Me

Opskrifter > Desserter

Forberedelse: 60 min

Bland yoghurt og sukker og tilsæt solbærsyltetøj. Sæt blandingen i fryseren 1-2 timer. Rør i den af og til. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i yoghurtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer. Rør i den af og til. Sorbeten skal være blød ved serveringen. Det er vigtigt, at sorbeten serveres lige efter at den er taget ud af fryseren.

Tip: Nem dessert: Vend forsigtigt solbærsyltetøj i cremefraiche 18%, og hæld det ved serveringen i portionsskåle.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 3,50 dl yoghurt naturel
  • 5 spsk sukker, stødt melis (saccharose)
  • 5 spsk solbærsyltetøj
  • 150 g æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 74,21 kJ
  • Protein, total 3,94 g
  • Kulhydrat, total 0,41 g
  • Fedt, total 0,00 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 33,01 g
  • A-vitamin 0,03 RE
  • β-caroten 0,01 μg
  • E-vitamin 0 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,00 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,11 mg
  • Niacin 1,04 NE
  • B6-vitamin 0,00 mg
  • Pantothensyre 0,09 mg
  • Biotin 0,00 μg
  • Folat 6,02 μg
  • B12-vitamin 0,04 μg
  • C-vitamin 0 mg
  • Natrium, Na 57,04 mg
  • Kalium, K 51,50 mg
  • Calcium, Ca 4,24 mg
  • Jern, Fe 0 mg
  • kostfibre 0 g
  • Sukkerarter, ialt 0,03 g
  • tilsat sukker 0,03 g
  • Cholesterol 0,01 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
91%
Kulhydrat
 
9%
Fedtenergi
 
0%

Karakteristika

  • Intet specielt