Tomatsauce til pasta Af Food4Me

Opskrifter > Hovedretter

Forberedelse: 30 min

Svits hvidløg og rødløg i gyldent smør i en gryde. Tilsæt bouillon, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark sammen med mel og tilsæt det til saucen. Kog den godt igennem. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Server tomatsaucen til friskkogt pasta.

Tip: Saucen kan serveres med revet Grana ost eller Karoline's PastaOst.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 4 g hvidløg, rå
  • 150 g rødløg, hakket
  • 25 g smør, saltet
  • 1 dl grøntsagsbouillon, spiseklar
  • 400 g tomat, flået, konserves
  • 1 tsk basilikum, tørret
  • 100 g kvark, 5+
  • 1 spsk hvedemel
  • 4 spsk persille, hakket, rå
  • 0,50 tsk salt, havsalt
  • 1 g peber, friskkværnet, sort
  • 400 g pasta, tørret

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.969,98 kJ
  • Protein, total 17,20 g
  • Kulhydrat, total 85,06 g
  • Fedt, total 7,43 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 158,81 g
  • A-vitamin 51,63 RE
  • β-caroten 387,51 μg
  • E-vitamin 1,04 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,19 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,13 mg
  • Niacin 3,42 NE
  • B6-vitamin 0,14 mg
  • Pantothensyre 0,64 mg
  • Biotin 3,21 μg
  • Folat 75,51 μg
  • B12-vitamin 0,15 μg
  • C-vitamin 7,69 mg
  • Natrium, Na 78,42 mg
  • Kalium, K 492,39 mg
  • Calcium, Ca 97,34 mg
  • Jern, Fe 2,34 mg
  • kostfibre 4,88 g
  • Sukkerarter, ialt 5,35 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 14,75 mg
  • D-vitamin 0,07 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
15%
Kulhydrat
 
69%
Fedtenergi
 
14%

Karakteristika

  • Intet specielt