Tomatsalat med krydret Feta Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 15 min

Lad Fetaen dryppe af. Vend den i en blanding af klippet purløg, hakket persille og tørret basilikum.

Skær tomaterne i både. Anret dem og Fetatern på fade. Lad oliven dryppe af og hak dem groft. Pynt tomatbådene med oliven og dryp med olivenolie. Stil fadene tildækket i køleskabet.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 800 g feta i tern, i vand, 26%
  • 100 g purløg, rå
  • 8,00 spsk persille, hakket, rå
  • 4,00 tsk basilikum, tørret
  • 2,50 kg tomat, uspec., rå
  • 570 g oliven, sorte, uden sten, i saltlage
  • 8,00 spsk olivenolie

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 652,30 kJ
  • Protein, total 6,73 g
  • Kulhydrat, total 8,17 g
  • Fedt, total 11,34 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 137,56 g
  • A-vitamin 165,61 RE
  • β-caroten 1.128,12 μg
  • E-vitamin 1,05 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,06 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,18 mg
  • Niacin 2,89 NE
  • B6-vitamin 0,18 mg
  • Pantothensyre 0,81 mg
  • Biotin 2,08 μg
  • Folat 54,21 μg
  • B12-vitamin 0,37 μg
  • C-vitamin 21,20 mg
  • Natrium, Na 545,38 mg
  • Kalium, K 324,99 mg
  • Calcium, Ca 242,89 mg
  • Jern, Fe 0,35 mg
  • kostfibre 2,63 g
  • Sukkerarter, ialt 2,59 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 27,67 mg
  • D-vitamin 0,09 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
18%
Kulhydrat
 
15%
Fedtenergi
 
65%

Karakteristika

  • Fedtenergi 65%