Toscakage Af Food4Me

Opskrifter > Bagværk

Forberedelse: 60 min

Bagetid: Ca. 55 min ved 150°.

Æggene piskes skummende med sukkeret, smørret smeltes og kommes i, derefter citron, fløde, mel og bagepulver. Det hele røres godt sammen og kommes i en springform, der er smurt med smør. Kagen bages midt i ovnen i ca. 35 min.

Mandelfyld: Mandlerne smuttes og hakkes. Smørret smeltes og mandlerne og de øvrige ingredienser blandes heri. Det hele får et opkog, lige inden det kommes på kagen.

Mandelfyldet fordeles på kagen, der bages færdig ca. 20 min., eller til den er lysebrun.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 2 stk æg, hele, rå
  • 125 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 100 g smør, saltet
  • 3 g citronskal, rå
  • 2 spsk citronsaft, friskpresset
  • 2 spsk fløde 38 %, piskefløde
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g mandel, rå
  • 50 g smør, saltet
  • 50 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 tsk fløde 38 %, piskefløde

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.265,76 kJ
  • Protein, total 2,61 g
  • Kulhydrat, total 33,37 g
  • Fedt, total 17,94 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 5,53 g
  • A-vitamin 120,45 RE
  • β-caroten 68,10 μg
  • E-vitamin 1,83 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,03 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,04 mg
  • Niacin 0,57 NE
  • B6-vitamin 0,01 mg
  • Pantothensyre 0,12 mg
  • Biotin 0,33 μg
  • Folat 8,87 μg
  • B12-vitamin 0,02 μg
  • C-vitamin 0,27 mg
  • Natrium, Na 68,51 mg
  • Kalium, K 71,69 mg
  • Calcium, Ca 22,05 mg
  • Jern, Fe 0,46 mg
  • kostfibre 1,08 g
  • Sukkerarter, ialt 22,29 g
  • tilsat sukker 21,85 g
  • Cholesterol 42,63 mg
  • D-vitamin 0,15 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
4%
Kulhydrat
 
43%
Fedtenergi
 
52%

Karakteristika

  • Fedtenergi 52%