Risengrød Af Food4Me

Opskrifter > Hovedretter

Forberedelse: 0 min

Bring vandet i kog i en gryde.
Tilsæt halvdelen af mælken og bring den i kog.
Drys risene i under omrøring.
Tilsæt resten af mælken.
Kog grøden ved svag varme i ca. 50 min. Rør af og til.
Smag til med salt.

Tilbehør:
Kanelsukker, evt. smør.

Ingredienser

  • 1 dl vand
  • 1,50 l letmælk
  • 180 g risengryn, grødris, polerede, rå
  • 0,50 tsk salt, havsalt

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 688,36 kJ
  • Protein, total 2,94 g
  • Kulhydrat, total 36,38 g
  • Fedt, total 0,59 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 5,29 g
  • A-vitamin 0,05 RE
  • β-caroten 0,03 μg
  • E-vitamin 0,03 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,03 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,02 mg
  • Niacin 0,62 NE
  • B6-vitamin 0,03 mg
  • Pantothensyre 0,25 mg
  • Biotin 1,36 μg
  • Folat 13,99 μg
  • B12-vitamin 0,00 μg
  • C-vitamin 0,00 mg
  • Natrium, Na 1,22 mg
  • Kalium, K 64,67 mg
  • Calcium, Ca 3 mg
  • Jern, Fe 0,51 mg
  • kostfibre 0,23 g
  • Sukkerarter, ialt 0,02 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 0,02 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
7%
Kulhydrat
 
89%
Fedtenergi
 
3%

Karakteristika

  • Intet specielt