Leverpostejmad Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 2 min

et halvt stykke rugbrød med leverpostej

Ingredienser

  • 22 g rugbrød, mørkt
  • 5 g smørbart blandingsprodukt, 80% fedt
  • 20 g leverpostej

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 538,69 kJ
  • Protein, total 3,47 g
  • Kulhydrat, total 11,48 g
  • Fedt, total 8,17 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 23,13 g
  • A-vitamin 819 RE
  • β-caroten 13,35 μg
  • E-vitamin 0,41 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,07 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,22 mg
  • Niacin 1,54 NE
  • B6-vitamin 0,08 mg
  • Pantothensyre 0,46 mg
  • Biotin 5,83 μg
  • Folat 40,04 μg
  • B12-vitamin 1,99 μg
  • C-vitamin 5,80 mg
  • Natrium, Na 274,04 mg
  • Kalium, K 95,96 mg
  • Calcium, Ca 14,16 mg
  • Jern, Fe 1,49 mg
  • kostfibre 1,97 g
  • Sukkerarter, ialt 1,59 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 30,15 mg
  • D-vitamin 0,17 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
11%
Kulhydrat
 
30%
Fedtenergi
 
56%

Karakteristika

  • Fedtenergi 56%
  • A-vitamin 91% af ADI
  • B12-vitamin 99% af ADI