Kammerjunkere Af Food4Me

Opskrifter > Bagværk

Forberedelse: 0 min

Pisk æg og sukker sammen i ca. 4 min. Tilsæt smeltet, afkølet smør. Bland mel, bagepulver og salt og vend det i dejen. Ælt dejen let sammen og lad den hvile tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Del dejen i 3 portioner og form dem til stænger (ca. 35 cm lange). Læg stængerne på en plade med bagepapir og forbag dem ca. 25 min. midt i ovnen. Stil pladen på en bagerist og lad stængerne køle af 1-2 min. Skær stængerne i ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på bagepapiret og bag kagerne færdige midt i ovnen.

Server kammerjunkerne til koldskål.

Tip: Kammerjunkere kan opbevares i en tæt kagedåse.

Ingredienser

  • 2,00 stk æg, hele, rå
  • 150 g sukker, stødt melis (saccharose)
  • 50,00 g smør, saltet
  • 300 g hvedemel
  • 1,00 tsk bagepulver
  • 0,25 tsk salt, stensalt, køkkensalt

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 123,10 kJ
  • Protein, total 0,57 g
  • Kulhydrat, total 5,08 g
  • Fedt, total 0,77 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 1,71 g
  • A-vitamin 6,71 RE
  • β-caroten 3,03 μg
  • E-vitamin 0,06 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,01 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,01 mg
  • Niacin 0,11 NE
  • B6-vitamin 0,00 mg
  • Pantothensyre 0,04 mg
  • Biotin 0,44 μg
  • Folat 1,05 μg
  • B12-vitamin 0,03 μg
  • C-vitamin 0 mg
  • Natrium, Na 16,97 mg
  • Kalium, K 8,37 mg
  • Calcium, Ca 5,93 mg
  • Jern, Fe 0,08 mg
  • kostfibre 0,15 g
  • Sukkerarter, ialt 2,04 g
  • tilsat sukker 2,00 g
  • Cholesterol 9,50 mg
  • D-vitamin 0,03 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
8%
Kulhydrat
 
68%
Fedtenergi
 
23%

Karakteristika

  • Intet specielt