Italienske brød Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 0 min

Brug ciabattabrød i 1 cm tykke skiver.
Rist brødskiverne på en brødrister til de er gyldne og sprøde.

Hak tomaterne fint. Hak peberfrugterne fint. Rør peberfrugter, tomater, hakket basilikum, salt og peber sammen i en skål. Lad blandingen dryppe godt af i en sigte. Smag til. Gnid den ene side af hver brødskive med hvidløg. Fordel hytteosten på brødskiverne og derpå grønsagsblandningen.

Tip: Italienske brød kan serveres som en snack eller som tilbehør til en suppe, fx en tomatsuppe.
Pynt
basilikumblade

Ingredienser

  • 240 g hvedebrød, store, italiensk
  • 125 g peberfrugt, rød, rå
  • 125 g peberfrugt, grøn, rå
  • 200 g tomat, uspec., rå
  • 2 spsk basilikumblade, grofthakkede
  • 1 tsk salt, stensalt, køkkensalt
  • 1 g peber, friskkværnet, sort
  • 4 g hvidløg, rå
  • 250 g cheasy hytteost, 1,5%

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 905,89 kJ
  • Protein, total 11,99 g
  • Kulhydrat, total 39,84 g
  • Fedt, total 2,30 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 126,82 g
  • A-vitamin 79,03 RE
  • β-caroten 945,35 μg
  • E-vitamin 1,77 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,11 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,08 mg
  • Niacin 2,02 NE
  • B6-vitamin 0,24 mg
  • Pantothensyre 0,50 mg
  • Biotin 1,89 μg
  • Folat 71,39 μg
  • B12-vitamin 0 μg
  • C-vitamin 101,67 mg
  • Natrium, Na 934,31 mg
  • Kalium, K 337,58 mg
  • Calcium, Ca 30,74 mg
  • Jern, Fe 0,98 mg
  • kostfibre 3,73 g
  • Sukkerarter, ialt 3,04 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • D-vitamin 0 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
22%
Kulhydrat
 
66%
Fedtenergi
 
9%

Karakteristika

  • C-vitamin 136% af ADI