Sommersuppe Af Food4Me

Opskrifter > Hovedretter

Forberedelse: 60 min

Bland yoghurt, cremefraiche og sødmælk. Skær radisserne i tynde skiver og agurkerne i små tern. Skræl evt. agurken. Dild hakkes og purløg klippes. Tilsæt grønsager og krydderurter. Smag suppen til med salt og peber. Lad suppen trække koldt 1-2 timer. Rør den op lige inden serveringen.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 0,50 l yoghurt naturel
  • 0,50 l creme fraiche 18 %
  • 0,25 l sødmælk
  • 75 g radise, rå
  • 450 g agurk, rå
  • 3 spsk dild, rå
  • 3 spsk purløg, rå
  • 1 tsk estragon, tørret
  • 1,50 tsk salt, havsalt
  • 1 g peber, friskkværnet, sort
  • 100 g hvedebrød, ristet

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 1.922,35 kJ
  • Protein, total 14,40 g
  • Kulhydrat, total 31,84 g
  • Fedt, total 31,31 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 405,51 g
  • A-vitamin 312,60 RE
  • β-caroten 703,42 μg
  • E-vitamin 1,32 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,20 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,64 mg
  • Niacin 3,65 NE
  • B6-vitamin 0,22 mg
  • Pantothensyre 1,40 mg
  • Biotin 7,65 μg
  • Folat 101,69 μg
  • B12-vitamin 0,95 μg
  • C-vitamin 30,28 mg
  • Natrium, Na 931,09 mg
  • Kalium, K 727,23 mg
  • Calcium, Ca 431,54 mg
  • Jern, Fe 1,41 mg
  • kostfibre 2,46 g
  • Sukkerarter, ialt 13,16 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 103,42 mg
  • D-vitamin 0,47 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
13%
Kulhydrat
 
26%
Fedtenergi
 
60%

Karakteristika

  • Fedtenergi 60%