Hytteost med makrel i tomat Af Food4Me

Opskrifter > Forretter

Forberedelse: 15 min

Fordel salatbladene på 4 portionstallerkener. Anret herpå hytteost, makrel i tomat og hakket salatløg. Pynt med klippet karse.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 75 g salat, hovedsalat, rå
  • 200 g hytteost, 20+
  • 125 g makrel i tomat, konserves
  • 30 g salatløg, rå
  • 10 g karse, frisk
  • 200 g rugbrød, fuldkorn

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 936,55 kJ
  • Protein, total 13,53 g
  • Kulhydrat, total 25,98 g
  • Fedt, total 8,25 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 110,63 g
  • A-vitamin 66,90 RE
  • β-caroten 346,25 μg
  • E-vitamin 0,65 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,14 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,26 mg
  • Niacin 5,29 NE
  • B6-vitamin 0,23 mg
  • Pantothensyre 0,73 mg
  • Biotin 5,40 μg
  • Folat 41,51 μg
  • B12-vitamin 2,18 μg
  • C-vitamin 3,66 mg
  • Natrium, Na 499,18 mg
  • Kalium, K 340,08 mg
  • Calcium, Ca 143,48 mg
  • Jern, Fe 1,35 mg
  • kostfibre 4,54 g
  • Sukkerarter, ialt 3,40 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 32,44 mg
  • D-vitamin 0,81 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
25%
Kulhydrat
 
39%
Fedtenergi
 
33%

Karakteristika

  • B12-vitamin 109% af ADI