Brunsviger Af Food4Me

Opskrifter > Bagværk

Forberedelse: 60 min

Bagetid: Ca. 25 min. ved 200°.

Lun mælken, og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen til den er blank og smidig. Bred dejen ud i en lille, smurt bradepande (ca. 25 x 30 cm) og stil den til hævning et lunt sted ca. 20 min.

Fyld: Smelt smørret og tilsæt farin. Giv blandingen et opkog under omrøring. Lav nogle fordybninger i gærdejen med en ske og fordel smør-farinblandingen over. Bag kagen midt i ovnen.

Udviklet af: Karolines Køkken

Ingredienser

  • 2,50 dl letmælk
  • 50,00 g bagegær, presset, rå
  • 100 g smør, blødt
  • 2,00 spsk sukker, stødt melis (saccharose)
  • 0,50 tsk salt, havsalt
  • 2,00 stk æg, hele, rå
  • 500,00 g hvedemel
  • 150 g smør, saltet
  • 150 g sukker, brun farin

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 804,07 kJ
  • Protein, total 3,21 g
  • Kulhydrat, total 23,88 g
  • Fedt, total 9,50 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 18,61 g
  • A-vitamin 75,61 RE
  • β-caroten 40,36 μg
  • E-vitamin 0,34 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,05 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,07 mg
  • Niacin 0,81 NE
  • B6-vitamin 0,05 mg
  • Pantothensyre 0,30 mg
  • Biotin 2,94 μg
  • Folat 27,00 μg
  • B12-vitamin 0,15 μg
  • C-vitamin 0,07 mg
  • Natrium, Na 87,80 mg
  • Kalium, K 90,10 mg
  • Calcium, Ca 31,57 mg
  • Jern, Fe 0,57 mg
  • kostfibre 0,90 g
  • Sukkerarter, ialt 7,70 g
  • tilsat sukker 7,00 g
  • Cholesterol 48,66 mg
  • D-vitamin 0,17 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
7%
Kulhydrat
 
49%
Fedtenergi
 
44%

Karakteristika

  • Fedtenergi 44%