Ostesnegle Af Food4Me

Opskrifter > Bagværk

Forberedelse: 60 min

Bagetid: Ca. 15 min. ved 200°.

Udrør gær med lunet kærnemælk. Pisk ægget sammen og hæld halvdelen i kærnemælken. Gem resten til pensling. Tilsæt salt og mel og ælt dejen sammen til en glat og blød dej. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time. Slå dejen ned og rul den ud til en rektangel, ca. 30 x 40 cm. Drys den revne ost og chilipulveret over dejen og rul rouladen sammen på den lange led. Skær rullen ud i ca. 14 snegle. Læg dem på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve ca. 20 minutter. Pensl sneglene med det resterende æg pisket med lidt vand. Bag dem midt i ovnen og lad sneglene køle af.

Ved serveringen: Flæk sneglene og smør dem med et tyndt lag fransk sennep og læg dem sammen om rucolasalat.

Tips: Server sneglene til te, i madpakken eller som tilbehør til en suppe.

Ingredienser

  • 4,00 dl kærnemælk
  • 25 g gær, tørret
  • 1,00 stk æg, hele, rå
  • 1,50 tsk salt, havsalt
  • 450 g hvedemel
  • 200 g ost, fast, 20+, alle typer
  • 0,25 tsk chilipulver

Beregn til kuverter:   

Næringstofsværdier
Pr. kuvert

  • Energi 704,21 kJ
  • Protein, total 9,49 g
  • Kulhydrat, total 26,88 g
  • Fedt, total 2,70 g
  • Alkohol 0 g
  • Vand 40,79 g
  • A-vitamin 23,32 RE
  • β-caroten 9,13 μg
  • E-vitamin 0,27 ATE
  • B1-vitamin, thiamin 0,13 mg
  • B2-vitamin, riboflavin 0,19 mg
  • Niacin 2,74 NE
  • B6-vitamin 0,09 mg
  • Pantothensyre 0,55 mg
  • Biotin 5,78 μg
  • Folat 87,47 μg
  • B12-vitamin 0,39 μg
  • C-vitamin 0,10 mg
  • Natrium, Na 321,37 mg
  • Kalium, K 146,25 mg
  • Calcium, Ca 143,59 mg
  • Jern, Fe 0,82 mg
  • kostfibre 1,55 g
  • Sukkerarter, ialt 1,27 g
  • tilsat sukker 0 g
  • Cholesterol 28,39 mg
  • D-vitamin 0,11 μg
  • Vis alle >>

Energifordeling

Protein
 
23%
Kulhydrat
 
61%
Fedtenergi
 
14%

Karakteristika

  • Intet specielt